All You Can Eat Hilversum

Lees voor een bezoek aan ons restaurant hier meer over de geldende Corona-maatregelen.

Boeddha Oriental is een van de weinige All You Can Eat restaurants in Hilversum, waar niet gewerkt wordt met een tijdslimiet. Wij vinden het belangrijk wat u eet en niet hoeveel u kunt eten binnen een bepaalde tijd. Kwaliteit gaat voor ons altijd boven kwantiteit.

Naast verse sushi en verschillende teppanyaki gerechtjes bevat onze kaart tevens Thaise en Chinees-Indische hapjes. Met onze Aziatische Tapas is er voor iedereen iets lekkers te proeven.

Sushi Hilversum

Prijzen

Maandag t/m Donderdag  €26,50 p.p.*
Vrijdag t/m Weekend & Feestdagen €28,95 p.p.*
Kinderen 4 t/m 11 €16,50

*m.u.v. Kerstdagen en exclusief drankjes. U kunt van het concept gebruikmaken vanaf 16:00 uur. Van 12:00-16:00 zijn wij alleen open voor afhaal en à la carte bestellingen.

Hoe werkt het?

  • U mag per persoon maximaal 3 gerechtjes per ronde bestellen. Waarom 3 en geen 5 zoals bij andere restaurants? Omdat we merken dat 5 gerechten per ronde vaak een beetje veel is
  • Elk invullijstje heeft 5 rondes. Hier zit u niet aan vast, een ronde meer of minder is geen probleem
  • Flexibele tijd. Bij Boeddha betaalt u voor het eten en niet voor de tijd

U zit bij ons dus niet vast aan het aantal rondes én tijd! Daarom zouden wij u ook vriendelijke willen vragen om rekening mee te houden met het volgende:

  • Een nieuwe ronde mag pas besteld worden als de vorige ronde is geconsumeerd. Dit voorkomt teveel bestellingen in één keer voor onze keuken en het voorkomt dat andere gasten hierdoor ook langer moeten wachten op hun eten. Alle gerechten worden namelijk vers bereidt en heeft even tijd en liefde nodig.
  • Gerechten dienen helemaal opgegeten te worden. Gerechten die u bestelt maar niet opeet, worden extra in rekening gebracht
  • Eetsmakelijk!