Corona update 1-juli-2020

Beste gasten,

Alle eerst willen wij iedereen bedanken voor de vele lieve berichten en steun die wij voorbij hebben zien komen. Fijn om te zien dat jullie zo graag weer willen komen dineren bij ons. Daarom het volgende.

Zoals u vernomen hebt zijn de regels versoepeld sinds 1 juli. Echter, de maatregelen zijn nog steeds van toepassing van het RIVM en bedankt voor jullie begrip hiervoor:

  1. De capaciteit is 100 personen. Geef uw reservering daarom op tijd telefonisch door. Online reserveren is tijdelijk niet mogelijk.
  2. Wij checken telefonisch én bij aanvang nogmaals of iemand symptomen vertoond. Graag verzoeken wij u dit ook op tijd naar ons te communiceren.
  3. Onze restaurant heeft ruim voldoende ruimte. Houdt daarom 1,5 meter afstand van andere gasten.

Onze afhaalservice is weer sinds 1 mei open. Om zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de geldende maatregelen, waaronder 1,5 meter houden, vragen wij u vriendelijk rekening te houden met de volgende zaken:

  • Geef uw bestelling telefonisch door. Hierdoor kunnen wij de wachttijd verkorten en wordt het aantal wachtenden rondom het restaurant zo klein mogelijk.
  • In het restaurant is een aparte ingang en uitgang en in de wachtruimte is 1,5 meter afstand aangegeven voor het geval er een rij ontstaat. Daarnaast zijn alleen de deuren aan de Soestdijkerstraatweg open, zodat wij beter overzicht kunnen houden.
  • Betaal zo veel mogelijk met pin.
  • Wacht buiten of in de auto op uw bestelling. Na het bestellen krijgt u een nummer, waarmee wij aangeven dat uw bestelling klaar is.
  • Alvast bedankt voor de medewerking en hopelijk tot snel!

Bekijk hier ons afhaal menu.