Chinees afhaal Hilversum

Chinees Afhaal

Chinees Bestellen Hilversum

Gemakkelijk thuis genieten van diezelfde kwaliteit? De Chinees afhaalservice van Boeddha Oriental staat voor u klaar! Van afzonderlijke gerechten (ook vegetarisch) tot complete rijsttafels en menu’s: het wordt met zorg voor u bereid. Naast het traditionele Chinees-Indische afhaal kunt ook terecht bij ons voor sushi en Thaise gerechten.

Afhaal en bezorg opties tijdens de Corona periode

Beste gasten,

Vanaf 1 mei kunt u weer bij ons terecht voor het afhalen van onze heerlijke gerechten en bezorgen! Het restaurant blijft in ieder geval tot 1 juni gesloten, maar van onze gerechten kunt u wel weer thuis genieten. Wij hanteren hiervoor aangepaste openingstijden en zijn maandag t/m zondag van 12:00 – 21:00 open.

Om zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met de geldende maatregelen, waaronder 1,5 meter houden, vragen wij u vriendelijk rekening te houden met de volgende zaken:

  • Geef uw bestelling telefonisch door. Hierdoor kunnen wij de wachttijd verkorten en wordt het aantal wachtenden rondom het restaurant zo klein mogelijk.
  • In het restaurant is een aparte ingang en uitgang en in de wachtruimte is 1,5 meter afstand aangegeven voor het geval er een rij ontstaat. Daarnaast zijn alleen de deuren aan de Soestdijkerstraatweg open, zodat wij beter overzicht kunnen houden.
  • Betaal zo veel mogelijk met pin.
  • Wacht buiten of in de auto op uw bestelling. Na het bestellen krijgt u een nummer, waarmee wij aangeven dat uw bestelling klaar is.
  • Alvast bedankt voor de medewerking en hopelijk tot snel!

Onze restaurant gedeelte zal in ieder geval tot 1 juni gesloten blijven.

Sushi bestellen in Hilversum

Tevens kunt u ook bij ons verse sushi’s bestellen. Van de Crispy Ebi Tempura Maki tot de welbekende California Roll’s.

Sushi Bestellen Hilversum

Tip: Geen zin om te wachten? Geef uw bestelling telefonisch door en wij zorgen ervoor dat het op tijd voor u klaar staat!

Bestel nu

chinees-afhaal-hilversum

Afhaal Maand Menu’s

Geen zin om na te denken? Wij hebben iedere maand twee menu’s voor u samengesteld voor een scherpe prijs.

Menu A 2 personen €20,50* Menu B 2 personen €20,50*
Foe Yong Kip Tjap Tjoy Ossenhaas
Babi Pangang Kip Zwarte Bonensaus
Saté Ajam Gebakken Banaan
Mini Loempia’s Mini Loempia’s
Kroepoek Kroepoek

*inclusief nasi, bami of witte rijst voor 2p.
Mihoen of Chinese bami €2,50 per persoon

Bestel Nu