All You Can Eat Hilversum

Vanaf 1 juni gaat onze restaurant weer open. Echter, de maximale capaciteit is 30 personen. Daarnaast moeten wij helaas een paar tijdelijke maatregelen treffen om aan de eisen van het RIVM te voldoen en bedankt voor jullie begrip hiervoor:

  1. Alleen gasten met een reservering kunnen bij ons lunchen/dineren. Geef uw reservering telefonisch door. Online reserveren is tijdelijk niet mogelijk.
  2. Wij checken telefonisch én bij aanvang nogmaals of iemand symptomen vertoond. Graag verzoeken wij u dit ook op tijd naar ons te communiceren.
  3. Er mogen maximaal vier personen aan één tafel zitten, tenzij het om een gezamenlijke huishouding gaat die uit meer personen bestaat.
  4. Onze restaurant heeft ruim voldoende ruimte. Houdt daarom 1,5 meter afstand van andere gasten.

Wij zijn een van de weinigen All You Can Eat restaurants in Hilversum waarbij u als gast niet betaald voor de tijd. Wij vinden belangrijk ‘’wat’’ u eet en niet ‘’hoeveel’’ u kunt eten in een bepaalde tijdslimiet. Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit.

Sushi HilversumBehalve verse sushi’s en verschillende tepanyaki gerechtjes is onze kaart ook uitgebreid met Thaise en Chinees-Indische hapjes. Zo kan iedereen gebruik maken van onze Aziatische Tapas.

Prijzen

Klik hier voor Kerst

Maandag t/m Donderdag €23,50 p.p.*
Vrijdag t/m Weekend & Feestdagen €25,- p.p.*
Kinderen 4 t/m 11 €13,95

Kerstprijzen: Volwassenen €31,50 pp. Kinderen 4 t/m 11 jaar € 15,50.

*m.u.v. Kerstdagen en exlcusief drankjes. U kunt van het concept gebruik maken vanaf 16:00 uur. Vanaf 12:00 zijn wij alleen open voor afhaal en A lá Carte.

Hoe werkt het?

  • U mag maximaal 3 gerechtjes per ronde per persoon bestellen. Waarom 3 en geen 5 zoals alle anderen? Omdat wij merken en horen van gasten dat 5 vaak teveel wordt. Wij zijn geen vreetschuur!
  • Er zijn 5 rondes per invullijstje. Hier zit u uiteraard niet aan vast.
  • Flexibele tijd, want bij Boeddha betaalt u voor het eten en niet voor de tijd.
  • Een nieuwe ronde mag pas besteld worden als de vorige ronde is geconsumeerd.
  • Gerechten dienen wel geconsumeerd te worden. Gerechten die u bestelt maar niet opeet, worden extra in rekening gebracht.
  • Eetsmakelijk!